Ce poate fi mai racoritor într-o zi toridă de vară decât o cupă de înghețată? Vă propunem o rețetă sănătoasă și delicioasă, numai bună pentru după-amiezile toride.

Ingrediente:
(pentru 2 portii)

Metoda de preparare:

Scurgeți bine nucile de caju. Cu ajutorul unui blender, mixați bine nucile de caju, până obțineți o pastă uniformă și consistentă, fără cocoloașe.

Într-o cratiță, combinați pudra de carob cu siropul de orez, pastă de caju și bautură din orez și lăsați pe foc să fiarbă timp de 3-5 minute.

Lăsați apoi amestecul să se răcească la temperatura camerei, după care îl transferați în congelator peste noapte.

Înainte de servire, această înghețată se lasă la temperatura camerei timp de 15 minute, pentru a ajunge la o consistență cremoasă.

Vă dorim să îl savurați cu plăcere și cu măsură! 🙂