Disclamer

Informațiile de pe acest site sunt pentru scopuri informative și educative generale, și nu în scopul de a oferi consultanță medicală sau de a oferi o opinie medicală. Verificați toate informațiile cu medicul specialist la care aveți fișa medicală. Informațiile furnizate pe acest site nu sunt destinate înlocuirii consultanței medicale profesionale. Orice informație pe care ați citit-o pe site-ul wwwAlimenteSpeciale.ro trebuie verificată cu medicul specialist, mai mult, deciziile privind îngrijirea medicală nu ar trebui să se bazeze doar pe conținutul acestui site, ci pe baza discuțiilor cu acesta.

Niciuna dintre informațiile sau materialele conținute pe acest site (inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini, software, postări pe blog, comentarii la postări sau alte materiale), denumite în continuare în mod colectiv “Conținutul”, nu  se interpretează că înlocuiește sfatul medicului profesionist, consilierea juridică, diagnosticul sau tratamentul.

Acest site reflectă opiniile personale ale autorului. Flama Invest SRL, Maria Martac și niciun alt angajat sau alt autor care contribuie la acest site nu fac garanții exprese sau implicite cu privire la exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, oportunitatea sau actualitatea conținutului pentru orice scop.

Informațiile medicale se schimbă în mod constant. Prin urmare, informațiile de pe acest site nu trebuie considerate curente, complete sau exhaustive și nici nu trebuie să vă bazați pe astfel de informații pentru a vă recomanda un tratament pentru dvs. sau pentru orice altă persoană. Încrederea acordată oricăror informații furnizate pe acest site sau pe alte site-uri web asociate este în mod exclusiv asumată pe propriul dvs. risc.

Close