Acesti biscuiti italienesti uscati sunt foarte indragiti datorita gustului special. In plus, se pastreaza foarte bine un timp mai indelungat de timp. Se pot consuma la micul dejun, cu ceai sau cafea.

Ingrediente:

Metoda de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade. Tapeteaza tava cu hartie de copt.

Intr-un bol, amesteca faina cu bicarbonatul si guma de xantan. Adauga zaharul, migdalele si merisoarele si amesteca bine.

Intr-un bol separat, amesteca oul cu coaja si sucul de portocala.

Toarna amestecul lichid peste ingredientele uscate si amestecca usor, pana obtii un aluat lipicios.

Apoi, intinde acest aluat pe toata suprafata tavii de copt, in strat uniform.

Da tava la cuptor si lasa la copt timp de 30 de minute.

Scoate apoi tava, lasa preparatul sa se raceasca complet.

Taie apoi compozitia in fasii de biscuiti pe care ii asezi din nou in tava.

Dai apoi tava cu biscotti la cuptor, pentru inca 20 minute, avand grija sa ii intorci la jumatatea timpului.

Cand sunt gata, lasa-i sa se raceasca complet inainte de a-i consuma.