Atunci cand ai pofta de ceva dulce si satios, usor de preparat, va recomanda aceste batoane simple din ovaz, fara gluten. Moi si gustoase, sunt ideale pentru pachetelul de la serviciu sau scoala. Zaharul brun poate fi inlocuit cu zahar alb, iar pentru un plus de gust, puteti adauga si pepite de ciocolata sau fructe uscate.

Ingrediente:

Metoda de preparare:

Unge cu un unt o tava. Incinge cuptorul la 180 grade Celsius.

Intr-o cratita, amesteca untul cu siropul de artar sau agave si zaharul. Amesteca din cand in cand, pana cand tot zaharul este dizolvat.

Ia cratita de pe foc, adauga fulgii de ovaz si amesteca bine. Rastoarna compozitia in tava si niveleaza.

Da la cuptor pentru 45-50 de minute.

Scoate tava din cuptor si, cat inca este calda compozitia, taie in batoane.

Lasa apoi sa se raceasca complet inainte de consuma batoanele.