Macaroanele cu branza sunt unele dintre cele mai indragite preparate, care ne duc cu gandul la copilarie. Acum, acest preparat iubit atat de copii, cat si de adulti poate fi pregatit si cu ingrediente fara gluten si vegane.

Untul si laptele animal poate fi inlocuit cu variante vegane, iar macaroanele pot fi inlocuite cu diverse paste fara gluten. Pentru un plus de gust, feliile de rosii sunt ideale!

Ingrediente:

Metoda de preparare:

Intr-o cratita, amesteca untul cu faina si laptele. Amesteca incet, pana cand sosul se ingroasa. Adauga in sos si branza rasa si amesteca. Asezoneaza cu sare si piper.

Intr-o oala fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet. Scurge apoi pastele si amesteca-le cu sosul de branza.

Toarna toata compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Orneaza pe deasupra cu felii de rosie.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute.

Macaroanele cu branza se servesc ca atare sau cu o salata simpla.