Rulada cu banane, cacao si nuca de cocos se prepara rapid si este foarte gustoasa si aromata. Este ideala pentru zilele festive, sau pentru momentele cand ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente:

500 grame biscuiti
50 grame cacao
50 grame zahar pudra
200 grame unt
100 grame nuca de cocos
50 grame zahar
250 ml lapte
2 banane.

Metoda de preparare:

Biscuitii se macina cu robotul, pana se obtine o pudra fina. In laptele incalzit se dizolva zaharul tos. Se adauga cacaoa si se ia de pe foc. Amestecul de cacao cu lapte se toarna peste biscuiti. Se amesteca, pana se obtine o compozitie consistenta.

Intr-un bol separat, zaharul pudra se amesteca cu untul si cu nuca de cocos.

Pe o folie alimentara se intinde amestecul cu biscuiti, in stat de 2 cm. Peste compozitia de biscuiti se intinde compozitia cu unt si nuca de cocos. Peste acest amestec se pun si doua banane. Se ruleaza apoi bine, pana se obtine o rulada compacta.

Se da la rece pentru cateva ore. Apoi se feliaza si se serveste ca atare.