Daca esti in cautarea unei retete de paine cu putini carbohidrati, aceasta paine cu faina de migdale este ideala. Se prepara usor si este foarte satioasa si nutritiva.

Ingrediente:

Metoda de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Intr-un bol incapator amesteca toate ingrediente uscate, cu exceptia bicarbonatului.

In alt bol amesteca bicarbonatul de sodiu cu albusurile, pana se formeaza o bezea. Adauga si galbenusul si untul topit. Amesteca bine, pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.

Cu o spatula adauga apoi peste ingredientele umede si ingredientele uscate. Amesteca usor, cu miscari circulare de jos in sus, pentru a pastra o compozitie aerata.

Toarna apoi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor pentru 60-70 de minute.

Cand este gata, scoate painea din cuptor si lasa-o sa se raceasca complet inainte de a o manca.

Informatii nutritionale per felie:
107 calorii
5.75g proteine
0.5g carbohidrati
8.5g grasime