Painea din faina de cocos este o alternativa excelenta pentru painea traditionala. Este usor de preparat si isi patreaza o usoara aroma de cocos. Este delicioasa prajita cu unt!
Ingrediente:
- 6 oua
- 50 ml ulei de cocos
- 200 gr faina de cocos
- 2 linguri pudra arrowroot
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita praf de copt
Metoda de preparare:
Incinge cuptorul la 180 de grade.
Intr-un bol mixeaza ouale si uleiul de cocos pana obtii o compozitie omogena. Adauga treptat si ingredientele uscate: faina de cocos, pudra arrowroot si sarea.
Amesteca bine, astfel incat compozitia sa nu aiba cocoloase.
Lasa apoi amestecul sa se “odihneasca” timp de 5-10 minute. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor.
Lasa painea la copt timp de 40-50 de minute, pana cand trece testul scobitorii.
Informatii nutritionale
158 Calorii
4.8g Proteine
6g Carbohidrati
11g grasime