Fursecurile cu ciocolată și avocado sunt usor de preparat și foarte gustoase. Sunt ideale pentru momentele când ai poftă de ceva bun! Pot fi preparate și cu nuci, stafide sau migdale.
Ingrediente:
- 1 avocado
- 1 pungă mix bio fara gluten pentru fursecuri
- 1 ou
- miere
- ulei vegetal
- ciocolata
Metodă de preparare:
Încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Într-un blender, amestecă avocado cu oul, mierea și uleiul.
Adaugă apoi mixul pentru fursecuri și amestecă bine, până când obții o pastă omogenă. Adaugă în conpoziție bucățele de ciocolată.
Mai poți adauga și nuci, stafide, migdale sau orice iți dorești.
Cu ajutorul unei linguri pentru înghețată, formează bile din compoziție. Așează bilele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dă tava la cuptor pentru 15-20 de minute!
Poftă bună!