E timpul pentru o noua reteta delicioasa si foarte usor de facut, nu credeti? Astazi vom pregati impreuna batoane energizante cu ciocolata, fistic si ovaz. Sa incepem, de acord?

Ingrediente:

Mod de preparare:

  • Pune batoanele Nakd maruntite, ciocolata taiata in bucati, siropul de artar si uleiul de cocos intr-o cratita medie si incalzeste pe foc mic, amestecand cu o lingura de lemn, pana ce ingredientele capata o consistenta fluida si omogena;
  • Adauga biscuitii, fisticul, migdalele si ciresele, toate maruntite, si omogenizeaza totul cateva minute;
  • Toarna compozitia intr-o tava captusita cu hartie de copt si lasa sa se raceasca la temperatura camerei;
  • Pune tava la frigider pentru cateva ore, pana ce compozitia se intareste;
  • Scoate tava din frigider, rastoarna preparatul pe un fund de lemn, inlatura foaia de copt si taie batoanele cu un cutit bine ascutit in dimensiunile dorite.

Pofta buna!

Pentru acest preparat au fost folosite urmatoarele produse:

Baton Nakd cu cacao fara gluten x 35g

Ciocolata Organica Neagra 70% x 35g Green&Black’s

Biscuiti din ovaz integral cu ciocolata, fara gluten x 160g Nairn’s

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO x 200g/220ml Niavis

Sirop de artar Grad C x 250ml Primeal

Migdale crude bio x 250g Diet Food

Psssst… daca vrei sa te tinem la curent cu noile noastre articole sau retete nu uita sa ne urmaresti pe pagina de Facebook pentru o sursa zilnica de inspiratie.

Multa sanatate si inspiratie in alegeri!

Echipa AlimenteSpeciale.ro