E timpul pentru o noua reteta delicioasa si foarte usor de facut, nu credeti? Astazi vom pregati impreuna batoane energizante cu ciocolata, fistic si ovaz. Sa incepem, de acord?
Ingrediente:
- 4 batoane Nakd Cocoa Delight
- 35 g ciocolata organica Green & Black
- 50 g fistic decojit
- 85 g biscuiti fara gluten Nairn’s
- 50 g cirese uscate (sau alte fructe uscate, dupa preferinta)
- 35 g ulei de cocos
- o jumatate de lingura sirop de artar
- 50 g migdale crude
Mod de preparare:
- Pune batoanele Nakd maruntite, ciocolata taiata in bucati, siropul de artar si uleiul de cocos intr-o cratita medie si incalzeste pe foc mic, amestecand cu o lingura de lemn, pana ce ingredientele capata o consistenta fluida si omogena;
- Adauga biscuitii, fisticul, migdalele si ciresele, toate maruntite, si omogenizeaza totul cateva minute;
- Toarna compozitia intr-o tava captusita cu hartie de copt si lasa sa se raceasca la temperatura camerei;
- Pune tava la frigider pentru cateva ore, pana ce compozitia se intareste;
- Scoate tava din frigider, rastoarna preparatul pe un fund de lemn, inlatura foaia de copt si taie batoanele cu un cutit bine ascutit in dimensiunile dorite.
Pofta buna!
Pentru acest preparat au fost folosite urmatoarele produse:
Psssst… daca vrei sa te tinem la curent cu noile noastre articole sau retete nu uita sa ne urmaresti pe pagina de Facebook pentru o sursa zilnica de inspiratie.
Multa sanatate si inspiratie in alegeri!
Echipa AlimenteSpeciale.ro