Prajitura pufoasa cu struguri este o reintepretare a clasicei prajituri pandispan cu fructe. Este aromata si satioasa, ideala pentru momentele in care ai pofta de ceva dulce. In plus, este o prajitura de toamna, pastrand aromele placute ale strugurilor copti. Se poate prepara atat cu struguri albi, cat si cu struguri rosii!

Ingrediente:

Metoda de preparare:

Intr-un bol, se mixeaza untul moale cu zaharul pana devine o crema. Se adauga treptat oualele si se amesteca bine. Se adauga si zeama de lamaie si zaharul vaniliat si se mixeaza bine.

Se adauga apoi faina amestecata cu praf de copt si sare. Se amesteca bine. Se adauga si laptele, treptat, amestecandu-se bine.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se presara pe deasupra boabele de strugure, spalate in prealabil si sterse bine.

Se da tava la cuptor, pentru 40 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in prajitura iese curata.

Pofta buna!