Fiecare copil ar trebui să aibă oportunitatea de a crește și de a se dezvolta pentru a-și atinge întregul potențial, motiv pentru care oferim o gamă de produse concepute special pentru copiii cu creștere dificilă. Există tot mai multe dovezi care sugerează că nutriția poate avea un impact atât asupra rezultatelor sănătății pe termen scurt, cât și pe termen lung. Cercetările au arătat cum o alimentație potrivită la momentul potrivit poate ajuta la asigurarea unor beneficii relevante din punct de vedere clinic.

Gama de alimente Nutricia pentru scopuri medicale speciale acoperă pacienții de la copilărie până la adolescență și nu numai. 

Elaborate în colaborare cu  profesioniști din domeniul sănătății și alți experți pentru a ajuta la gestionarea copiilor cu o gamă largă de afecțiuni medicale, pentru a asigura o creștere și o dezvoltare optimă. 

Nutritie speciala

Gama de produse Infatrini

Infatrini un aliment cu scopuri medicale speciale pentru managementul alimentar al sugarilor cu creștere slăbită sau care au cerințe nutriționale crescute și/sau necesită restricție de lichide. Pentru utilizare numai sub supraveghere medicală, Infatrini conține o gamă completă din punct de vedere nutrițional, densă în nutrienți, gata de băut. Este recomandat de la naștere până la 9 kg greutate (sau vârsta de 18 luni).

Infatrini este potrivit pentru utilizare ca unică sursă de nutriție. Este adaptat pentru o gamă largă de nevoi, printr-o varietate de soluții (ex peptisorb, infant).

Gama de produse Nutrini

Nutrini este un aliment pentru scopuri medicale speciale pentru gestionarea alimentară a copiiilor mici cu risc de creștere slăbită sau care au cerințe nutriționale crescute și/sau necesită restricție de lichide. Pentru utilizare numai sub supraveghere medicală, Nutrini este o gamă completă din punct de vedere nutrițional, gata de utilizare.

Nutrini este potrivit pentru utilizare ca unică sursă de nutriție. Este adaptat pentru o gamă largă de nevoi, printr-o varietate de formate. Este pentru utilizare de la 1-6 ani (~9kg–20kg).

NutriniDrink este un aliment pentru scopuri medicale speciale pentru gestionarea alimentară a sugarilor cu sau cu risc de creștere slăbită sau care au cerințe nutriționale crescute și/sau necesită restricție de lichide. Pentru utilizare numai sub supraveghere medicală, NutriniDrink este o gamă de suplimente nutritive complete din punct de vedere nutrițional, cu fibre, gata de utilizat.

Recomandat pentru copii de la 1-6 ani (~9kg–20kg). Este adaptat pentru o gamă largă de nevoi, printr-o varietate de arome.

References: https://www.nutricia.com/discover/importance-nutrition.html