Jump to recipe
Ce poate fi mai potrivit pentru un mic dejun tarziu, savurat in week-end-urile friguroase de iarna? Cu siguranta, printre preparatele delicioase care ne-ar putea trece prin minte nu pot lipsi niste pancakes calde, pufoase si dulci, numai bune pentru a ne rasfata si a ne bucura, in compania celor dragi noua. Si asta cu atat mai mult cu cat, urmand reteta pe care ti-o recomandam astazi, le poti prepara extrem de usor si rapid.
Ingredients
- 4 linguri de amestec pentru clatite fara gluten de la Orgran
- 1 cana de lapte vegetal din migdale
- Continutul unei pastai de vanilie sau 1 lingurita pulbere de vanilie
- 1 banana coapta
- 1 lingurita de suc de sfecla
- 2 linguri ulei de cocos pentru gatit
Instructions
- Se mixeaza toate ingredientele (cu exceptia uleiului de cocos) cu ajutorul blenderului vertical, blenderului clasic sau cu telul si se incinge o tigaie antiaderenta unsa cu ulei de cocos.
- Cu ajutorul unei linguri/ polonic mic se toarna compozitia de mini-clatitele pe tigaie si se coc la foc mediu cate 2 minute (cat sa se desprinda usor de pe tigaie) pe fiecare parte.
- Se servesc cu gemul preferat sau cu sirop de curmale deasupra.
Pofta buna!
Va invitam sa folositi, cu toata increderea, produsele pe care le puteti gasi in magazinul nostru online, Alimentespeciale.ro. Iata recomandarile noastre de astazi:
Psssst… daca vrei sa te tinem la curent cu noile noastre articole sau retete nu uita sa te abonezi la newsletter-ul AlimenteSpeciale.ro, sau sa ne urmaresti pe pagina de Facebook pentru o sursa zilnica de inspiratie.
Multa sanatate si inspiratie in alegeri!
Echipa AlimenteSpeciale.ro