Jump to recipe

 

sushi vegetarianCui nu-i place sushi-ul? Cu totii stim ca este unul dintre cele mai iubite preparate ale bucatariei japoneze si vestea buna este ca acest fel de mancare nu este doar gustos, ci si mega sanatos.  Acest preparat contine cantitati scazute de colesterol, putine grasimi saturate si foarte putine alimente alergene. In plus, alga nori este deosebit de bogata in iod, calciu, magneziu si fier, sosul de soia este bogat in  proteine si fier, ghimbirul este un antiseptic natural care ne ajuta la cresterea imunitatii, iar wasabi are puternice proprietati antioxidante si digestive.

Astazi iti vom destainui ingredientele secrete ale unui maki sushi perfect facut in casa. Nu ai nevoie decat de cateva minute de rabdare si te vei putea bucura de acest preparat delicios direct din confortul casei tale oricand doresti si nu doar atunci cand ti-l comanzi de la restaurantul cu livrare rapida. Siii… iti mai dam un pont: este mult mai ieftin asa.

Iata si reteta:

Si, pentru a nu rata nimic, iata si un video pentru a vedea exact cum se ruleaza maki:

sushi vegetarian

Noi am obtinut 56 de bucati din ingredientele mentionate mai sus. Pofta buna! Sa ne spui cum ti-a iesit reteta.

Psssst… daca vrei sa te tinem la curent cu noile noastre articole sau retete nu uita sa te abonezi la newsletter-ul AlimenteSpeciale.ro, sau sa ne urmaresti pe pagina de Facebook pentru o sursa zilnica de inspiratie.

Multa sanatate si inspiratie in alegeri!

Echipa AlimenteSpeciale.ro