Produsele Life Nutrition sunt alimente dietetice ce pot fi folosite in scopuri medicale. Ele sunt recomandate pentru reducerea si controlul unei greutati corporale sanatoase sau pentru dieta sportivilor. Formula lor speciala asigura un aport alimentar controlat de nutrienti si de toata gama de vitamine, minerale si fibre de care corpul uman are nevoie pentru o slabire sanatoasa si eficace. Produsele se caracterizeaza printr-o concentratie ridicata de proteine, un procent scazut de carbohidrati si un continut redus de zaharuri si grasimi.

Logo High Nutrition

Logo High Nutrition

Produsele Life Nutrition sunt disponibile in 2forme:
– Produse dietetice cu continut ridicat de proteine (recomandate pentru dietele de gradul 1, 2 si 3)
– Produse de inlocuire a unei mese (recomandate pentru dietele de gradul 2 si 3)
AVANTAJELE DIETEI CU PROTEINE “LIFE NUTRITION”:Rapida si eficienta
Multe persoane care au pierdut din greutate cu ajutorul dietei bogate in proteine confirma ca au slabit cu pana la 7 kg doar in primele 2 saptamani ale dietei. Efectul pozitiv al dietei care se bazeaza pe o nutritie preponderent cu proteine a fost dovedit si prin numeroase studii clinice.

Batoane proteice

Batoane proteice

Sanatoasa
Va veti imbunatati semnificativ obiceiurile alimentare si astfel va veti bucura de o stare de sanatate mai buna.
Gust excelent
Puteti consuma o intreaga varietate de mancaruri. In plus, am pregatit o bogata selectie de mancaruri gata preparate, bogate in proteine si suplimente sub forma de bauturi , shake-uri, supe, cereale pentru micul dejun, batoane nutritionale… astfel incat niciodata nu veti avea dubii asupra a ceea ce puteti sau nu sa mancati.
Uitati de numararea caloriilor

Super breakfast

Super breakfast

Scopul acestei diete nu este acela de a limita aportul alimentar si cantitatea de alimente consumata sau de a numara caloriile consumate. Programul nutritional va permite sa mancati pe saturate la fiecare masa, dar totusi sa pierdeti efectiv din greutate.
Proteinele va suprima in mod natural apetitul
Cand mancati produse bogate in proteine senzatia de satietate este de mai lunga durata, aveti mai putine stari acute de foame si, in general, este mai putin probabil sa apelati la gustari tip snack nesanatoase..
Adaptata unui stil de viata alert
Pentru toti dintre dvs., care traiti in ritm alert si dispuneti de un timp limitat de pregatire al meselor, exista produse gata preparate si suplimente ce va stau la dispozitie.
Echilibrata
Alimentatia propusa contine toate alimentele necesare, mineralele, vitaminele, anti-oxidantii si fibrele de care organismul dvs. are nevoie.
Adaptata nevoilor dumneavoastra
Atingeti greutatea corporala pe care o doriti folosind dieta noastra in 3 etape, in fapt un program personalizat de control al greutatii. Functie de greutatea corporala dorita vom elabora pentru dvs. un plan nutritional cu rezultate maxime in timp cat mai scurt posibil si va vom determina sa adoptati , prin instruire si explicatii asupra alimentelor sanatoase, un nou stil de nutritie care va fi steaua dvs. calauzitoare pentru intreaga viata.