De ce painici din ovaz integral Nairn’s?

Oatcake

Oatcake

Oatcake este painea scotienilor si este similara cu o turtita plata preparata insa din ovaz. Oatcake–urile au fost documentate ca existand in Scotia incepand din anul 43 D.Hr., acestea fiind “pilonul de paine scotian de secole”.

Oatcake-urile au devenit populare si in Anglia, regina Elisabeta a II a servindu-le in mod regulat la micul dejun.
Spre deosebire de painicile obisnuite unde ingredientul folosit de obicei este graul, ingredientul principal ale produselor Nairn`s este Ovazul integral.

Painite fine de ovaz integral

Ovazul este bogat in fibre solubile care elibereaza energia lent, mentinand starea de satietate un timp mai indelungat.

Ovazul este bogat in fibre care ajuta la mentinerea unui digestii sanatoase. Reprezinta o sursa de vitamine si minerale: mangan, magneziu, fosfor, Vitaminele B.

Ovazul este o sursa de beta-glucani care contribuie la scaderea colesterolului.

Nairns - painite din ovaz integral

Nairns – painite din ovaz integral

Nairn`s este cel mai mare producator de turtite si biscuiti din ovaz din Marea Britanie avand o traditie indelungata care se intinde departe in timp incepand cu anul 1896. Nairn`s foloseste ovazul de peste 100 ani pentru a crea produse de brutarie gustoase si sanatoase, in modul cel mai simplu si natural posibil.
Binecuvantate cu beneficiile cerealelor integrale de ovaz – bogate in fibre si pline de carbohidrati complecsi – produsele noastre va ofera un suport de energie natural.

Painite din ovaz integral

Painite din ovaz integral

Nairn`s foloseste numai ovaz integral cultivat in apropierea granitei cu Scotia, unde clima este perfecta pentru maturare inceata a boabelor și unde agricultorii nu trebuie sa utilizeze insecticide.
Deoarece corpul nostru digera ovazul in mod lent produsele noastre au urmatoarele beneficii asupra sanatatii: energie, senzatie de satietate, control mai bun al nivelul zaharului in sange.

Seminte integrale

Produse naturale

Painici de Ovaz Nairn’s sunt 100% natural, recomandate pentru toate mesele zilei o alternativa de paine integrala, sanatoasa.