Avem bucuria de a va anunta faptul ca AlimenteSpeciale.ro, magazin online specializat in comercializarea de alimente pentru  nevoi speciale si pentru diete personalizate, a incheiat, de curand, un parteneriat cu Hospice – Casa Sperantei, organizatie non-profit cu impact major in imbunatatirea calitatii vietii a zeci de mii de oameni aflati in suferinta.

HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate in ingrijire paliativa (abordarea care imbunatateste calitatea vietii, atat pacientilor, cat si a familiior acestora, pe perioada confruntarii cu problemele asociate bolilor cronice incurabile, prin preventia si usurarea suferintelor, in special in ceea ce priveste durerea, precum si alte probleme de ordin fizic, psihosocial si spiritual).

Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile în Fagaras si Zarnesti, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, acestea fiind oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 27 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru aproape 30.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitătii, dar si prin imbunatatirea legislației în materie. Sprijinul oferit de fundatie este gratuit si oferit neconditionat bolnavilor si familiilor acestora, indiferent de conditia materiala, starea sociala si mediul din care provin pacientii.

Multi dintre copiii si adultii aflati in ingrijirea fundatiei nu isi mai pot imagina acum lupta cu boala fara ajutorul celor care le-au alinat durerea. Pentru ei, HOSPICE este o casa, un refugiu si un simbol care le dovedeste ca nu sunt singuri pe lume si ca, la nevoie, ajutorul pe care ni-l putem acorda unul altuia este nepretuit.

Sprijina si tu HOSPICE Casa Sperantei si alatura-te celor care schimba vietile semenilor diagnosticati cu o boala incurabila.

In fiecare cos de cumparaturi de pe AlimenteSpeciale.ro aveti posibilitatea sa donati 5 lei, 10 lei sau orice suma doriti pentru bolnavii incurabili. Poate fi considerata o suma mica, dar cu cat vom fi mai multi cu atat gestul nostru va cantari mai greu pentru cei care au nevoie de sprijin in cea mai grea bătalie a vietii lor. 

Afla mai multe despre HOSPICE Casa Sperantei si despre cum poti sprijini activitatea fundatiei pe www.hospice.ro.