Alimentatia sugarului

Alimentatia sugarului

• Obezitatea, malnutriția, pubertatea precoce, rahitismul, retardul de creștere sau problemele psihologice, în topul principalelor afecțiuni care decurg dintr-un mod greșit de alimentație la copii
• Peste 40% din vânzările AlimenteSpeciale.ro, susținute de produsele de nutriție dedicate copiilor
• Laptele, cerealele, oul, soia, amidonul, nucile, alunele și susanul – alimentele cu cel mai mare grad alergen la copii.

Alimentatie sanatoasa

Alimentatie sanatoasa

Potrivit ultimelor studii realizate de autoritățile din domeniu la nivel intern sau internațional, în România peste 40% dintre copii sunt supraponderali sau obezi, iar ceea ce este și mai îngrijorător este faptul că o mare parte dintre aceștia au dezvoltat și afecțiuni metabolice grave asociate surplusului ponderal, precum sunt diabetul zaharat de tip 2, hipercolesterolemiile sau hipertensiunea.

 

Alimentatia copilului

Alimentatia copilului

La polul opus, unul din trei copii români ce locuiesc în mediul rural suferă de malnutrițe sau de alte afecțiuni periculoase datorate unui mod incorect de alimentație. De asemenea, dincolo de problemele datorate unei alimentații incorecte, o mare parte dintre copiii români suferă și de intoleranțe sau alergii alimentare, afecțiuni care nedepisate la timp pot avea un efect deosebit de negativ în dezvoltarea armonioasă a acestora.