Dragi parteneri de sanatate! va propun astazi pastele din 100% legume, fara gluten si cu indice glicemic scazut sunt o superbucurie pentru mamici.
Tuturor ne plac pastele, dar… au multi carbohidrati si ingrasa, iar pentru unii exista si problema intolerantei la gluten.
Ce-ati zice daca v-as spune ca problema e rezolvata intr-un mod foarte sanatos?

Paste bio din legume

Paste bio din legume

Solutia sunt pastele din leguminoase. Da, ati citit bine. Paste din naut, din soia, din linte sau din fasole.
Nu au gluten, au un continut redus de carbohidrati si vin cu un plus de proteine vegetale foarte sanatoase.
Avand un indice glicemic scazut consumul lor protejeaza impotriva cresterii in greutate si a altor riscuri nedorite.
Procesarea speciala a acestei faini de leguminoase a permis sa se obtina o specialitate delicioasa, excelent de rezistenta la gatit si care absoarbe bine condimentele.
Va invit sa le incercati pe toate chiar acum si veti costata ca puteti sa le faceti un pranz delicios si sanatos celor care mananca fara gluten dar mai ales dragilor nostri rasfatati feti frumosi si ilene cosanzene care nu vor legume… dar vor paste.

Deci !Pofta buna!