Si scapa de kilogramele in plus in timp record!

Alimente pline de energie

Alimente pline de energie

Bine te-am regasit in noul an!
Iti multumim ca ai fost alaturi de noi in 2015 si speram ca anul acesta sa ne ridicam din nou la nivelul asteptarilor tale si, de ce nu, chiar sa le depasim! Iar cu ajutorul nostru, si cu un pic de determinare, 2016 este anul in care tu iti vei atinge toate acele obiective mult dorite cu privire la sanatatea si frumusetea corpului tau.
Si ca sa incepi anul plin de energie si cu mai mult chef de antrenamente, trebuie sa fii in primul rand sanatos si ferit de raceli si viroze, nu-i asa?
Ofera-i sistemului tau imunitar un boost in sezonul rece!

Superalimente

Superalimente

Stiai ca sistemul tau imunitar este cu pana la 50% mai slabit in sezonul rece?
Ca atare, organismul nostru este mult mai susceptibil la viroze si raceli. Totusi, un stil de alimentatie corect, un somn sanatos, miscarea si antrenamentele moderate, plus cate un mic ajutor din partea a cateva superalimente deosebit de benefice organismului este tot ceea ce avem nevoie pentru a lupta eficient impotriva oricarui pericol care ne poate afecta sanatatea.
In acest sens, noi iti recomandam pudrele realizate pe baza de superalimente de la Nutrisslim. Merg perfect integrate in ceaiurile, shake-urile, smoothie-urile, supele sau chiar salatele pe care le consumam de zi cu zi si actioneaza ca un scut invizibil impotriva bolilor, asigurandu-ne si o sursa aditionala de energie! Pudra de merisoare, de acai, de iarba de grau, de shitake, de mocaccino sau de canepa sunt doar cateva superalimente pe care noi le recomandam, cu precadere, in acest sezon.

Reduceri la produse Bio si Fara gluten alimenteSpeciale NL1

Reduceri la produse Bio si Fara gluten

Reduceri la produse Bio si Fara gluten

Vezi mai multe produse din aceasta gama aici.
La inceputul anului preturile intra la apa!

Si pentru ca ne place sa rasplatim fidelitatea clientilor nostri, la inceputul anului ne-am gandit sa iti facem o surpriza si sa iti oferim reduceri la peste 700 de produse speciale din magazinul nostru.
Comanda in luna ianuarie si februarie orice produs din gamele de mai sus sii vei plati cu 10% mai putin!
Pudre, superalimente, produse fara gluten de cea mai buna calitate, unturi vegetale, dulciuri sanatoase, cereale bio, sosuri, indulcitori naturali, vitamine si minerale, suplimente pentru sportivi, plus alte sute de produse delicioase pot fi ale tale, la preturi reduse.
Vezi lista completa de produse care intra in campanie aici.