Nu scapam nicio veste buna cand vine vorba de produse revolutionare in materie de nutritie si, desigur, ne „rostogolim” si facem tot ce ne sta in puteri ca sa aducem aceste produse si mai aproape de tine.

Astazi iti vom da una dintre cele mai bune vesti. Daca esti celiac, vegan, sau ai o intoleranta/alergie/restrictie la nuci, lapte, zahar, drojdie, ou sau OMG nu va mai trebui sa te confrunti cu pofte infernale sau cu imposibilitatea de a gasi o marca care sa-ti satisfaca toate necesitatile. Orgran Health & Nutrition, unul dintre cele mai apreciate branduri de la nivel mondial in materie de produse fara gluten si fara alergeni, cu traditie din 1984, este acum disponibil si pe alimentespeciale.ro. Faptul ca inca a ramas  o afacere de familie de peste 60 de ani si cu toate acestea este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse fara alergeni, spune multe despre calitatea produselor Orgran.

Inainte de a le lista in magazinul nostru, am fost curiosi sa descoperim o parte cat mai mare din ele si, pe langa faptul ca toate produsele sunt absolut senzationale, noi am ramas absolut impresionati de doua dintre acestea.

Inlocuitorul de gluten, FARA gluten

Probabil ca orice celiac sau persoana care sufera de intoleranta la gluten stie exact ce inseamna cerealele si glutenul pentru organism, cum arata acesta, ce rol are si  „cu ce se mananca”. Desigur, exista deja pe piata o gama variata de fainuri fara gluten, nu asta este atat de special la acest nou produs. Ceea ce il face extrem de special este ca inlocuieste proprietatile bune ale glutenului din preparate. Adica, imita perfect proteina fizica aflata in grau si confera aceeasi structura, lucrabilitate si versatilitate tuturor aluaturilor, indiferent de faina fara gluten pe care alegi sa o utilizezi. Destul de tare, nu-i asa?

Practic, s-a terminat cu „adio elasticitate si pufosenie a aluatului”, indiferent daca acesta esta facut dintr-o faina fara gluten.

In plus, ceea ce trebuie sa mai stii este ca substitutul de gluten fara gluten Orgran este un produs natural de calitate, fara grau, lapte, ou, drojdie, soia sau organisme modificate genetic. De asemenea, acesta nu contine lapte sau derivati de origine animala, fiind fabricat astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale vegetarienilor si in general, ale clientilor preocupati de sanatate.

Produsul poate fi comandat de aici.

Inlocuitorul de ou, FARA ou & gluten

Ai renuntat la produse animale din principii etice sau de sanatate, insa, din cand in cand tanjesti la o bezea, la o maioneza sau la un tort delicios?

Daca ai incercat deja inul, drojdia inactiva, chia sau alte solutii practice care inlocuiesc oul proabil ca stii ca nu o poti face in orice preparat. Pana acum!

Inlocuitorul de ou de la Orgran nu contine colesterol, lactoza sau oua si poate fi folosit cu usurinta in preparatele tale preferate. In plus, nu are adaos de zahar din trestie, lapte si derivati de origine animala si este conceput astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si, in general, ale clientilor preocupati de sanatate. Produsul se pastreaza foarte bine in camara, fiecare pachet continand echivalentul a 33 de oua.

Produsul poate fi comandat de aici.

Acestea sunt doar doua dintre cele mai spectaculoase produse aduse pe piata din Romania de Orgran si disponibile acum si in magazinul nostru online, insa ceea ce trebuie sa ai in vedere este ca acest brand importa deja la noi peste 90 de produse fara alergeni si gluten, delicioase, printre care si paste, cereale, crakersi, biscuiti, mixuri si fainuri speciale pentru torturi, clatite, prajituri etc.

Nu ca ne laudam, dar chiar avem un talent special in a atrage in magazinul nostru de sanatate doar branduri unul si unul, nu-i asa?

P.S. Daca vrei sa ai sansa de a incerca o mica gustare de la Orgran, trebuie sa stii ca avem si un concurs in desfasurare acum pe pagina noastra de Facebook, la care poti participa pentru a avea posibilitatea de a castiga 5 pachete de crakersi deliciosi cu chia. Te poti inscrie aici.